Over ons:

Beautystudio Bianka is een schoonheidssalon voor wellness, huidverzorging en huidverbetering. Diverse Oosterse technieken worden in onze beautysalon in Spijkenisse en Hoogvliet gecombineerd met moderne Westerse behandelmethodes. Tevens zijn onze beautysalons gespecialiseerd in permanente make up, waarbij geregeld medische centra doorverwijzen naar onze salons. Ook voor acne behandeling, afslanken en vele bijzondere behandelingen (kijk bij Behandelnoviteiten) bent u bij ons aan het juiste adres.

_ND38714

Schoonheidsspecialiste Bianka van Gog staat al decennia lang bekend om haar uitgebreide expertise en ervaring, wat zij met Beautystudio Bianka als erkend leerbedrijf met enthousiasme overbrengt op vele stagiaires.

Bianka van Gog investeert blijvend in alle mogelijke ontwikkelingen en noviteiten, waarvoor zij over de wereld reist om haar kennis op peil te houden. Welgemeende aandacht voor de klant en professionaliteit blijven de basis in al haar behandelingen. Dit is duidelijk zichtbaar aan de goede resultaten die worden behaald bij zowel mannen als vrouwen, als bij de jeugd.