– Intelligence Advanced Power Lift Treatment
– Fractional needling
– Tele Way

 

Intelligence Advanced Power Lift Treatment
Een regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamant-en parelextract. De Intelligence Advanced Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid- en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. De behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug. Deze behandeling sluit perfect aan op de Advanced Intelligence Power Lift verzorgingslijn en is te combineren met de Neoderma Bio-Peeling behandeling (eenmalig of als kuur van 3 tot 5 behandelingen).

Apaline Soothing Treatment

Download hier de PDF Advanced Power Lift folder 2014
Download hier de PDF Intelligence Advanced Power Lift

Fractional needling
Dit is een nieuwe techniek waarbij hyaluonzuur in de huid wordt gebracht. Fractional needle maakt in enkele seconden honderden miniscule openingen in de huid waardoor de werkstof diep in de huid doordringt. Fractional needling bevordert eveneens het eigen herstelmechanisme van de huid. Fractional needling is zeer effectief bij behandelingen van verslapte wangen, lijntjes op de bovenlip, harde en/of verkleefde littekens, grove poriën en littekens van acne striae.

Tele Way
Veel oneffenheden in de huid kunnen door behandeling met de Teleway succesvol worden behandeld. De Teleway bevat de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.

De behandeling is succesvol bij o.a.:
– Couperose
– Spinnaevi (spinadertjes)
– Pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes
– Ouderdomswratjes en steelwratjes
– Vetbultjes

Tele collage Fabelle meisje 4