Slimline afslanken

De Slimline Combo werkt volgens een vast patroon, waarbij spieren gespannen en ontspannen worden. De spiergroepen worden getraind, zonder dat u zelf beweegt of inspanning verricht. Slimline Combo behandelingen doen het vet verbranden en de spieren versterken. Drie kwartier “trainen” met de Slimline Combo staat gelijk aan drie uur fitness.

 

De Slimline Combo Spijkenisse kent negen programma’s, die de gekozen spiergroepen aan het werk zetten. Hierbij wordt ook de lymfefunctie gestimuleerd, waardoor de tijdens de vetverbranding vrijgekomen afvalstoffen versneld uit het lichaam worden afgevoerd. Dit is belangrijk, want een teveel aan afvalstoffen kan neveneffecten, zoals hoofdpijn veroorzaken. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de conditie van spieren wordt verbeterd en de huid wordt gladder en strakker.

De Slimline behandelingen van de Slimline Combo Spijkenisse hebben naast gewichtsvermindering en spierversteviging ook spieropbouw tot resultaat. Knie-, rug- en spierklachten zullen afnemen. Na een bevalling zal de Slimline behandeling het lichaam snel doen herstellen. Cellulitis wordt verminderd door toepassing van het lymfe drainageprogramma. Nadat de Slimline pads op de juiste plaatsen op het lichaam zijn aangebracht wordt u ingepakt in zogenoemde warmtedekens. Na inschakeling van de Slimline Combo zult u het samentrekken en weer ontspannen van uw spieren gaan ervaren. Tijdens de Slimline behandeling wordt de intensiteit voorzichtig opgevoerd tot een voor u aangenaam niveau. Gedurende de Slimline kuur ervaart u dat dit niveau steeds hoger komt te liggen. De eerder genoemde warmtedekens voeren aangename warmte toe die er voor zorgt dat niet alleen de bovenliggende, maar ook de onderliggende spiergroepen geactiveerd worden. Ook zorgt deze warmte er voor dat u de volgende dag uw spieren nauwelijks zult voelen.

Bij aanvang van de Slimline kuur wordt u gewogen en gemeten en krijgt u een voedingsadvies. Een Slimline kuur van tien behandelingen, twee tot drie maal per week, corrigeert het figuur op die plaatsen waar het nodig is! Het resultaat van de Slimline kuur en het volgen van het voedingsadvies zal u dan ook versteld doen staan.