Permanente Make-Up

Dé manier om wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben; nooit meer bijkleuren met een potlood.

Permanente make-up is de manier om wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect bijgewerkt te hebben, je hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, ook in het zwembad of sauna of aan zee en op het strand. Permanent mooi voor twee tot vijf jaar en vaak nog langer. Met een flinterdunne naald wordt een pigment-kleur vlak onder de huid aangebracht. Anders dan bij een tatoeage gaat het hier om een implantatie in de bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat de pigmentering na verloop van tijd afzwakt. Het proces van natuurlijke huidvernieuwing gaat natuurlijk gewoon door. Gemiddeld blijft permanente make-up mooi voor twee tot vijf jaar.

permanenten makeup

Wenkbrauwcorrecties: zelfs mensen die helemaal geen wenkbrauwen hebben, kunnen door permanente make-up blijvend worden geholpen.

Lipliner: lippen blijven voortaan altijd mooi in vorm en zelfs gedeformeerde lippen krijgen weer een fraaie vorm.

Eyeliner: eenmaal een eyeliner van permanente make-up betekent steeds sprekende ogen. Uitermate geschikt voor mensen die een oogpotlood niet goed verdragen. Permanent make-up is volkomen veilig.

Ook mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. Permanente make-up veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen. Je hoeft ook niet dagen lang thuis te blijven. Direct na te zijn behandeld kun je met trots onder de mensen verschijnen. De gebruikte pigmenten zijn vervaardigd in de Verenigde Staten en staan daar onder continue controle van de F.D.A (US keuringsdienst van waren). De F.D.A staat bekend als de strengste keuringsdienst ter wereld. Op de pigmenten die door ons worden gebruikt (ONE touch pigmenten en micro-colors) werd nog nooit een allergische reactie gespot.

3-D wenkbrauwtechniek Voorheen werden de wenkbrauwen gepigmenteerd met een naaldmodule. De 3-D techniek maakt gebruik van een haarscherp mesje. De wenkbrauwen worden haar voor haar ingezet. Het resultaat is niet van echt te onderscheiden
Onze studio is GGD gecertificeerd