Microdermabrasie

Microdermabrasie met Mesotherapie

Microdermabrasie is een behandeling waarbij er huidverjonging en verbetering plaats zal vinden zonder chemische stoffen of laser. Een geavanceerde behandeling met direct zichtbaar resultaat.

Microdermabrasie zorgt voor een gecontroleerde en veilige manier voor het verwijderen van de oppervlakte van de huid, waardoor de huid ook beter doorlaatbaar wordt voor eventuele voedingsstoffen.

In kuurverband zal er grove huidverbetering plaatsvinden. Normaal vindt er celvernieuwing plaats rond de 28 dagen. Doordat de behandelingen om de 7 a 10 dagen worden herhaald versnelt de celvernieuwing.

Wij werken bij de microdermabrasie met het cryoderm systeem. Dit gebeurt met diamanten koppen in plaats van kristallen, die vaak worden gebruikt. Met dit nieuwe systeem ervaart de klant geen pijn en heeft geen last van eventuele ‘korrels’, zoals ze dat vaak omschrijven.

Door middel van ultra sound kunnen door  de mesotherapie actieve ingrediënten door de huidlagen worden aangebracht zonder gebruik van een naald. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger. De microdermabrasie is zeer geschikt voor een rokershuid, pigmentvlekken, grove poriën en bij een door de zon beschadigde huid.

Al na één behandeling heeft de huid een mooiere teint en een zachter huidoppervlak!